Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Шишацькій громаді працює мультидисциплінарна команда

У Шишацькій громаді працює мультидисциплінарна команда

Днями мультидисциплінарна команда Територіального центру Шишацької селищної ради здійснила плановий виїзд до Покровського старостату з метою надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам та пенсіонерам.

Під час проведення даного заходу було обслужено 9 громадян: бажаючим міряли артеріальний тиск, надавали індивідуальні консультації та відповіді на питання, які цікавили відвідувачів. Надавалися послуги перукаря, сестри медичної, соціального працівника, був запропонований б/у одяг. Громадяни висловили працівникам територіального центру щиру вдячність за турботу про них.

Також у селі Покровське, завідувачем та соціальним працівником відділення соціальної допомоги вдома, була здійснена планова перевірка 7 підопічних, з якості надання соціальних послуг соціальними робітниками Курило Л.І. та Скорика О.О.

Перевіркою встановлено, що соціальні робітники, належно виконують свої функціональні обов’язки. Надають підопічним послуги, відповідно до рухової активності, а саме: доставка продуктів, медикаментів, води, приготування їжі, прибирання житла, допомога на присадибній ділянці, сплата платежів та інші соціальні послуги згідно Державного Стандарту догляду вдома.

Підопічні задоволені роботою соціальних робітників, скарг та нарікань немає.

Перейти до вмісту