Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуцькій виховній колонії розпочався проект «Профілактика кримінальної субкультури»

У Кременчуцькій виховній колонії розпочався проект «Профілактика кримінальної субкультури»

Учора до вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» завітали представники громадської спілки «Всеукраїнська християнська ініціатива» із проектом «Профілактика впливу кримінальної субкультури на неповнолітніх».

Виконавцями проекту є особи, які відбули покарання в установах виконання покарань та пройшли реабілітацію, ресоціалізацію в суспільстві. На сьогодні є членами релігійних громад та приймають активну участь в допомозі засудженим стати на шлях виправлення. Під час зустрічі з хлопцями провели міні-тренінгове заняття « Формування себе як особистості. Самоідентифікація, самоаналіз, відповідальність». Подискутували, як впливають наші думки та слова на наше повсякденне життя. Поговорили про самопізнання – невід’ємний компонент психічного життя особистості, що сприяє її повноцінному «функціонуванню». Про те, що усвідомлення юнаками власної поведінки є невід’ємним компонентом пізнання людиною самої себе: своїх взаємин з іншими людьми, з оточуючою дійсністю. Навели приклади з власного життя про те, як кожен з них набуває основні знання про себе. Пограли в ігри «Хто я?», «Карта доріг мого життя», «Біографія іншої людини». Наприкінці зустрічі всі разом пригостилися солодощами за спільним обіднім столом.

«Хлопцям вкрай важливі подібні зустрічі, які допомагають їм в самоідентифікації себе, як особистості та у формуванні нових пріоритетів для успішного особистого життя в майбутньому», – наголосив начальник колонії Олександр Сайко.

Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька






Перейти до вмісту