Ви тут:
Полтавщина Р Суспільство 

“Оплата частинами”, “Авто та житло в кредит”, – нові програми ПриватБанку для полтавців

“Оплата частинами”, “Авто та житло в кредит”, – нові програми ПриватБанку для полтавців

ПриватБанк фінансує придбання нових та потриманих автомобілів на зрозумілих та простих умовах для потенційних клієнтів. Новим є і те, що ПриватБанк знову на ринку іпотечного кредитування. У фінустанові діє і зручна програма “Оплата частинами”. Про це, під час прес-конференції, розповіли заступник директора Полтавського ГРУ ПриватБанку по роботі з торговими підприємствами – керівник напрямку “Екварайтинг” Владислав Мельниченко та заступник директора Полтавського ГРУ ПриватБанку, керівник напрямку роздрібної торгівлі Сергій Щербак.

Перевагами у наданні авто в кредит є швидке прийняття рішення, відсутність комісій за дострокове погашення, одноразових комісій та комісій за перерахування грошових коштів продавцю та щомісячних комісій. А реєстрацію автомобіля в ТСЦ здійснюють працівники банку.

Сергій Щербак розповів, що нові авто можна придбати під 21% річних, при цьому потрібно внести аванс від 15% від вартості машини. Авто бувші у вжитку – під 28% річних, аванс – від 20%.

– Страхування від 5% вартості авто, можливо за бажанням клієнта за умови внесення авансу від 25% і більше. Термін кредитування до 5 років. Є обмеження у сумах фінансування – до 800 тисяч гривень на нові авто та до 600 тисяч на потримані легкові автомобілі, – розповів Щербак.

Він зазначив, що ПриватБанк співпрацює з усими автосалонами Полтавської області. Це дає можливість клієнту, перед прйняттям рішення, звернутися до будь-якого автосалону, аби підібрати автівку.

На ринку ж фінансування потриманих автомобілів, ПриватБанк надає можливість клієнтові підібрати та придбати з мінімальними додатковими витратами на обслуговування (без комісій, страхування КАСКО та особистого страхування). А всі турботи, пов’язані з оформленням документів в ДАІ ПриватБанк бере на себе.

Новим є і те, що ПриватБанк знову на ринку іпотечного кредитування. Такі кредити надають стороком на 20 років. ПриватБанк має переваги, серед яких три програми кредитування: вторинне житло, нерухомість від забудовника та конфіскована нерухомість, відсутність комісій за дострокове погашення та одноразових комісій. Робота з рієлторами, агентствами нерухомості.

– Квартири від забудовника та нерухомість з сайту PlanetEstаtе можа придбати у кредит під 17,9% річних, квартири з вторинного ринку під 22, 9% річних. Аванс має бути від 25%, – сказав Сергій Щербак.

Існує й обмеження у сумах фінансування – від 100 тис. грн до 1 млн грн – на квартири з вторинного ринку, від 100 тис. грн до 2 млн грн – на квартири від забудовника та від 50 тис. грн – на нерухомість, що продається з сайту PlanetEstаtе. На сьогодні квартири мають бути лише у будинках, які введені в експлуатацію, площею до 80 кв. м та вартістю за квадратний метр до 30 тис. грн.
Програма діє у Полтаві, Лубнах, Миргороді, Гадячі, Горішніх Плавнях та Кременчуці.

– Продаж квартир з допомогою іпотечних кредитів від банку є актуальним на сьогодні та потрібним елементом на ринку нерухомості. Ми не кредитуємо купівлю будинків та не кредитуємо “повітря”, тобто квартири у недобудовах, – наголосив Сергій Щербак.

Наразі за програмою уже підписали 2 договори на купівлю, ще 1 знаходиться в роботі. В області є 6 активних забудовників та 15 об’єктів. Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання.

– Усі охочі можуть подати заявку, заповнивши форму на сайті. Протягом 30 хвилин з людиною зв’яжеться співробітник банку, відповість на всі питання та, якщо треба, оформить замовлення, – розповів Щербак.

Діє у ПриватБанку і послуга “Оплата частинами”.

– Оплата частинами – це нова унікальна послуга ПриватБанку, що користується великою популярністю у клієнтів банку. Можна здійснювати купівлі, оплачуючи карткою «Універсальна» або «Універсальна Gold» не всю вартість товару, а тільки частину. Решту суми можна щомісяця вносити на картку рівними платежами. Без відсотків та прхованих комісій, – підсумував Владислав Мельниченко.

Можна також встановити на мобільний телефон безкоштовний додаток, що дозволяє керувати активними договорами за «Оплатою частинами» й оформляти нові.

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

Перейти до вмісту