Ви тут:
Суспільство Україна 

Ворог зухвало намагається прорвати лінію оборони в напрямку Бахмутської траси, – Турчинов

Ворог зухвало намагається прорвати лінію оборони в напрямку Бахмутської траси, – Турчинов

Але всі провокації російських гібридних військ жорстко припиняються професійними діями наших військових.

Про це зазначив Секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив під час робочої поїздки в зону проведення АТО, повідомляє прес-служба РНБО.

За словами Турчинова, щодня на ділянці фронту, що знаходиться в зоні відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Луганськ», противник здійснює системні вогневі провокації:

«Зокрема, із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння: артилерії, танків, реактивних систем залпового вогню та мінометів. Щотижня відбувається декілька бойових зіткнень», – сказав Турчинов.

Він додав, що ворог не припиняє постійних спроб прориву нашої оборони для просування в напрямку Бахмутської траси з виходом на стратегічно важливі рубежі.

«Але всі провокації російських гібридних військ жорстко припиняються професійними діями наших військових», – сказав Секретар РНБО України.

Також, у рамках поїздки, Секретар РНБО відвідав бойові позиції 58-ї окремої мотопіхотної бригади на передньому краї нашої оборони в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське та Новозванівка.

Турчинов наголосив, що 58-ма ОМПБр посідає важливе місце в загальній системі оборони оперативно-тактичного угрупування «Луганськ».

«Найбільша кількість вогневих провокацій у Луганському секторі здійснюється саме в зоні відповідальності 58-ї бригади, яка завдяки мужності та професійності своїх бійців не залишає ворогу шансів на просування вперед», – зазначив він.

російські гібридні війська не припиняють постійних спроб прориву оборони сил АТО в районі Бахмутської траси з виходом на стратегічно важливі рубежі. При цьому ворог отримує гідну відсіч з боку ЗСУ. Про це Турчинов заявив в рамках робочої поїздки в зону проведення АТО, інформує прес-служба РНБО.

Перейти до вмісту