Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Полтаві визначили лауреатів щорічної міської дитячої літературної премії імені І. Котляревського

У Полтаві визначили лауреатів щорічної міської дитячої літературної премії імені І. Котляревського

Учора у прес-центрі Полтавського міського Будинку культури відбулось засідання журі конкурсу щорічної міської дитячої літературної премії імені І.П.Котляревського.

Премія започаткована Полтавською міською радою в 2003 році з метою утвердження української мови та літератури, виявлення літературних талантів серед учнівської молоді міста, заохочення до літературної творчості, а також утвердження гуманістичних цінностей в учнівську середовищі, повідомляють у міській раді.

Цьогоріч на конкурс подали свої творчі доробки учні 5-11 класів загальноосвітніх шкіл міста Полтави у гумористичному жанрі – байка, новела, гумореска, оповідання, нарис, вірш.

Членами професійного журі, головою якого є заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Тарашевська, було ретельно вивчено подані роботи. Усі твори були закодовані. А отже, журі обирали кращі роботи знеособленню, оцінюючи роботи від 1 до 5 балів.

Цьогоріч нагородження юних майстрів слова та пера відбудеться 8 вересня, у переддень Дня народження І. П.Котляревського.

Перейти до вмісту