Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбудеться великий велопробіг патріотів “Веловишиванка”

У Кременчуці відбудеться великий велопробіг патріотів “Веловишиванка”

У Кременчуці, з нагоди 26-ої річниці незалежності України, прихильники велосипедного спорту збираються на великий велопробіг патріотів «Веловишиванку».

Організатори спортивного заходу – громадська організація «Велосипед», відділ з фізичної культури та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, управління у справах сім`ї, дітей та молоді  виконавчого комітету Кременчуцької міської ради запрошують кременчужан із досвідом їзди на велосипедах підтримати «Веловишиванку» та встановити новий рекорд Кременчука, повідомляють у міській раді.

Збір учасників велопробігу оголошується на 16:00 у Парку Миру. Старт руху велоколоні патріотів дадуть о 16.30 год. Фінішуватиме «Веловишиванка» о 17.00 год. на площі Перемоги.
Нагадаємо, що проведення загальноміських велопробігів стало доброю традицією у місті. Найбільш масово вони проходять у День незалежності України.  Минулого року, у 25-річницю незалежності української держави, у патріотичному велопробігові взяли участь 3,5 тис. велосипедистів Кременчука.
Перейти до вмісту