Ви тут:
Суспільство Україна 

Порошенко привітав воїнів та ветеранів ВДВ ЗСУ

Порошенко привітав воїнів та ветеранів ВДВ ЗСУ

Президент України Петро Порошенко привітав воїнів та ветеранів високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

“Шановні воїни-десантники! Дорогі ветерани! Вітаю вас із Днем високомобільних десантних військ.

Відчайдушність, сила волі, незламність духу, холоднокровна лють до ворога є визначальними рисами українського воїна-десантника.

Треновані до виконання важливих завдань в умовах неймовірних фізичних і психологічних навантажень, ви завжди там, де найважче, де потрібна відвага та стійкість, швидкість і рішучий натиск. Не існує перешкод, які б ви не подолали, немає противника, який би зміг вам протистояти. Все це зробило вас зірковою елітою Збройних Сил України.

Саме на прикладі ваших мужніх дій на передових позиціях Донбасу світ зрозумів, що Українська армія за рівнем професіоналізму її воїнів здатна захистити свою Вітчизну від будь-якого агресора.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю наших бойових побратимів, які під час проведення антитерористичної операції віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм слава!

Від імені Українського народу висловлюю щиру подяку усьому особовому складу та ветеранам високомобільних десантних військ за героїзм, самовідданість та вірність військовому обов’язку. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя та незламної віри у перемогу. Слава Україні! Слава воїнам-десантникам!” – привітав Порошенко.

Нагадаємо, 2 серпня відповідно до указу Президента України відзначають День Високомобільних десантних військ.

Перейти до вмісту