Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Лубенщині поліція виявила іноземця, який порушив правила перебування в Україні

На Лубенщині поліція виявила іноземця, який порушив правила перебування в Україні

Порушника міграційного законодавства виявили під час рейду, який проводиться в рамках загальнодержавної профілактичної операції «Мігрант». Відносно іноземця складено адміністративний матеріал.

Як з’ясувалося, термін дії документів, на підставі яких 38-річний громадянин іншої країни проживав на території держави, закінчився. За допущене порушення іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні» Кодексу України про Адмінправопорушення, про це повідомляють у поліції.

За подібне правопорушення передбачений штраф від 510 до 850 гривень. Окрім сплати штрафу, на іноземця також буде покладено обов’язок – привести у відповідність документи, які дають право на перебування в Україні.

Довідка! З 01 до 31 серпня на території України проводяться оперативно-профілактичні заходи під назвою «Мігрант». Поліцейські перевірятимуть як іноземці та особи без громадянства дотримуються порядку перебування в Україні.

Перейти до вмісту