Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

«КрАЗ» виготовив оригінальні лабораторії дослідження свердловин

«КрАЗ» виготовив оригінальні лабораторії дослідження свердловин

«АвтоКрАЗ» відвантажив на адресу ПАТ «Укргазвидобування» партію спеціальних автомобілів: лабораторії дослідження свердловин ЛСГ-10 на шасі КрАЗ-5233НЕ. Спецтехніка виготовлена згідно умов тендеру, виграного ПрАТ «АвтоКрАЗ». Транспортна база спецмашин – автомобільне шассі КрАЗ-5233НЕ, виконане в стандартній комплектації.

Лабораторія дослідження свердловин ЛСГ-10 призначена для геофізичних і гідродинамічних досліджень за допомогою глибинних приладів і інструментів, що вводяться у свердловину. Застосовується при свердловинних роботах на нафтогазових родовищах. Кунг лабораторії оснащений системою опалення, освітлення і вентиляції, що забезпечує комфортні умови для обслуговуючого персоналу.

Комплект навісного обладнання включає лебідку гідравлічну, баки масляний та водяний термоізольований, діван-рундук , ложемент, мийку та багато іншого інструменту та пристосувань, які необхідні для дослідження свердловин.

Це не перший виграний Кременчуцьким автозаводом тендер, об’явлений ПАТ «Укргазвидобування». Щорічно цей найбільший в Україні видобувник природного газу і газового конденсату купує у вітчизняного виробника вантажівок спецтехніку різного призначення: екскаватори-планувальники, самоскиди, сідельні тягачі, цементувальні агрегати, підйомники тощо. А в загалі, нафтовики та газовики в Україні та далеко за її межами – постійні клієнти «АвтоКрАЗу», які віддають перевагу саме повнопривідним моделям КрАЗ та спецвиробам на їх шасі. Їх приваблюють перш за все надзвичайна прохідність, можливість витримувати позамежні навантаження, міць та простота в обслуговування українських вантажівок.

Перейти до вмісту