Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Багатодітні сім’ї Горішніх Плавнів безкоштовно отримали канцтовари

Багатодітні сім’ї Горішніх Плавнів безкоштовно отримали канцтовари

У рамках міської Програми розвитку та підтримки сім’ї, охорони материнства та дитинства, яка реалізується в нашому місті з 2008 року, 16 серпня в малій залі виконкому Горішньоплавнівської міської ради відбулося вручення канцтоварів багатодітним родинам, у яких виховується п’ятеро та більше дітей.

Привітати родини і вручити подарункові набори завітала керуючий справами виконкому Світлана Калашнік, яка побажала дітям успішного нового навчального року, прийти до шкіл і професійних закладів бадьорими й наполегливими в освоєнні знань, а найменшим містянам – цікавих занять у дитячих садочках. Світлана Калашнік привітала з початком нового навчального року 14 родин, у яких народилося 100 дітей, з яких 81 дитина віком до 18 років, повідомляють у міській раді.

Подарункові набори отримали 76 дітей, які відвідують ДНЗ, навчаються у ЗОШ, коледжі та гірничо-будівельному училищі: 12 дошкільнят, 20 дітей початкової школи, 32 дитини середніх та старших класів, 12 учнів коледжу та училища. На придбання канцтоварів для багатодітних родин із міського бюджету у 2017 році передбачено 17 тис. грн.

Як зазначила начальник відділу у справах сім’ї та молоді Тетяна Оробченко, проект «Багатодітна сім’я» реалізується в рамках міської Програми розвитку та підтримки сім’ї, охорони материнства та дитинства. У рамках цього проекту багатодітні родини, у яких виховується п’ятеро та більше дітей, отримують двічі на рік подарунки від міської влади: набори канцтоварів до Дня знань та новорічні подарунки до Дня Святого Миколая. Протягом року діти з багатодітних родин на пільгових умовах першочергово оздоровлюються в таборах Полтавської області, на узбережжі Чорного моря, у центрі «Молода гвардія» та «Артек». У 2016 році була оздоровлена 21 дитина, а у 2017 році – 29 дітей.

Перейти до вмісту