Ви тут:
Культура Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відкрили творчу виставку робіт вихованців студії “Художник”

У Полтаві відкрили творчу виставку робіт вихованців студії “Художник”

Днями у залі дитячої творчості імені Саші Путрі та прес-центрі Полтавського художнього музею (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка відкрилася виставка робіт вихованців студії «Художник».

Арт-студія «Художник», очолювана Юрієм Бернацьким, існує в Полтаві вже п’ятий рік. Її учні активно та наполегливо працюють на ниві мистецтва, часто беруть участь у різноманітних міських, обласних, Всеукраїнських конкурсах, здобуваючи призові місця.

Про велике майбутнє, яке чекає на кожного вихованця студії Юрія Бернацького, говорить і те, що випускники не лишають улюблену справу – малювати – а з успіхом складають вступні іспити і продовжують навчання у вищих учбових закладах мистецького спрямування – в Україні та навіть за кордоном.

На виставці, представленій у залах музею, експонується майже 100 картин. Це роботи у різних техніках: живопис олійний та гуашшю, пастель, монотипія, гравюра на картоні тощо. Твори захоплюють живими барвами та свіжими ідеями, завжди притаманними молоді, сповненій захопливою динамікою життя, повідомляють в Управлінні культури.

Усі бажаючі можуть відвідати виставку до 15 серпня.

Перейти до вмісту