Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Глобиному з’явиться сучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс

У Глобиному з’явиться сучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс

Про це повідомив депутат Полтавської обласної ради Руслан Рогов на своїй сторінці у Facebook.

“Учора з робочим візитом відвідав Глобине. Спільно з головою Глобинської райради Володимиром Сьоміним, головою РДА Вадимом Данелевським, представниками громадських об’єднань та мешканцями району обговорили перспективи та етапи реконструкції місцевого фізкультурно-оздоровчого комплексу”, – написав він.

Рогов зазначив, що споруда збудована більше 30 років тому та розташована у Глобино на території стадіону. Наразі вона не експлуатується.

Також він повідомив, що роботи з реконструкції фінансуватимуться за рахунок депутатського фонду та  співфінансування ОТГ, Глобинської районної ради та Полтавської ОДА.

“Оскільки свого часу Полтавська обласна рада своїм рішенням створила депутатський фонд з якого кожен депутат має можливість спрямувати 1 млн грн на потреби громади виборчого округу, де він обирався, я прийняв рішення, що за рахунок цих коштів, співфінансування ОТГ, Глобинської районної ради та Полтавської ОДА, спільними зусиллями, ми зможемо дати Глобинському фізкультурно-оздоровчому комплексу нове життя”, – повідомив депутат облради.

Відомо, що на сьогоднішній день вже проведена експертиза, яка підтвердила, що після певних будівельних робіт основні контрукції безпечно слугуватимуть ще не один десяток років. У ході спільних обговорень вирішено, що наступними етапами плануються будівельні роботи з реконструкції та осучаснення цієї споруди, які розпочнуться вже з 1 вересня цього року.

Важливим фактом є й те, що у сучасному та багатофункціональному спорткомплексі місцева малеча матиме змогу займатися безкоштовно.

“Адже розбудовуючи спортивну інфраструктуру, ми не лише підтримаємо громадське здоров’я, а й зробимо внесок у наше сильне майбутнє. Тому, маю надію, що вихованці Глобинського фізкультурно-оздоровчого комплексу ще прозвучать своїми перемогами на міжнародній спортивній арені та збагатять успіхи України”, – наголосив Рогов.

Перейти до вмісту