Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавців закликають вчасно сплачувати податок на нерухоме майно

Полтавців закликають вчасно сплачувати податок на нерухоме майно

 

До 1 липня громадяни- власники нерухомості отримали податкові повідомлення-рішення для сплати податку на нерухоме майно.

 

Полтавцям, які володіють житловими будинками площею понад 120 кв.м., квартирами площею понад 60 кв.м., різними типами об’єктів житлової нерухомості (будинок і квартира, інші) площею понад 180 кв.м. або об’єктами нежитлової нерухомості у разі неотримання податкових повідомлень – рішень на сплату податку, або ж у разі незгоди з розрахунком податку чи виявлення розбіжностей щодо зазначеної у ньому інформації про об’єкт нерухомості, слід звернутися з оригіналами документів про право власності на нерухоме майно до міської податкової інспекції, за адресою м. Полтава, вул.Європейська (Фрунзе), 155 каб.403.

Одночасно нагадуємо, що в 2017 році громадяни сплачують податок за 2016 рік. Розрахунок податку здійснено на підставі відомостей Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Фізичні особи сплачують податок протягом 60 днів з моменту отримання повідомлення – рішення. Останній день сплати податку припадає на 29 серпня 2017 року.

Сектор організації роботи

Державної податкової

інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту