Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

Полтавська “Бібліотека здоров’я” поповниться завдяки Проекту Міжнародного банку

Полтавська “Бібліотека здоров’я” поповниться завдяки Проекту Міжнародного банку

Триває серія процедур підписання контрактів в рамках реалізації субпроекту «Запровадження інноваційної моделі системи надання послуг хворим на гіпертонію в Полтавській області» Проекту Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Днями між Департаментом охорони здоров’я Полтавської ОДА в особі директора Віктора Лисака та переможцем торгів – ФОП Злобін К.В. відбулося підписання контракту на друк інформаційних матеріалів на загальну суму понад  43 тис. дол. США. Друк та розповсюдження серед населення Полтавщини серії матеріалів з рубрики «Бібліотека здоров’я» у цьому році продовжиться.  

Фахівці Полтавського обласного Центру здоров’я вже розробили інформаційне наповнення для подальшого друку пам’яток за наступними актуальними темами: «Ожиріння та надмірна вага – вплив на здоров’я та довголіття», «Фізична активність у віці від 40 до 60 років», «Що краде моє здоров’я? Куріння» та «Стрес: контролюємо свої емоції».

Також для пацієнтів з артеріальною гіпертензією будуть додруковані «Щоденники самоконтролю за станом здоров’я» з необхідною консультацією щодо їх заповнення.

Під час зустрічі керівництво Департаменту охорони здоров’я ОДА, економісти, консультанти з питань закупівель групи консультаційної підтримки проекту та представники компанії-постачальника детально обговорили графіки проведення постачання друкованих інформаційних матеріалів, повідомляють в ОДА.

Перейти до вмісту