Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Голова Полтавської облради відвідав Ланнівську агропромислову групу (ФОТО)

Голова Полтавської облради відвідав Ланнівську агропромислову групу (ФОТО)

 

Сьогодні голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький здійснив робочу поїздку до Карлівського району, де презентував проект “Бюджет участі”,  зустрівся з керівниками району та відвідав Ланнівську агропромислову групу.

 

Агропромислова група розташована в Полтавській області, Карлівському районі , селищі Ланна.  Складається вона з ПП “Ланнівський цукровий завод”, ПП “Ланна-Агро”, ТОВ “Промінь”, ПП “Ланнівська МТС”.

 

Ланнівський цукровий завод понад сто років займається виготовленням цукру ІІІ категорії з цукрових буряків, вирощених полтавськими агрономами. 

 

“Ми маємо власну лабораторію для контролю якості, вирощування буряку, працюємо над реконструкцією заводу, оновлюємо обладнання, підвищуємо кваліфікаційний рівень працівників”, – розповідає голова Ланнівської агропромислової групи Олександр Тимоха.

 

Основним  видом діяльності ТОВ «Ланнівська МТС» є вирощування зернових та технічних культур.

 

“ТОВ «Ланнівська МТС» з року в рік збільшує врожайність сільськогосподарських культур. З кожним роком підприємство нарощує технічний і виробничий потенціал завдяки чіткій, оперативній і злагодженій роботі агрономічної та інженерної служби, юридичного відділу, бухгалтерії, служби маркетингу, а також професіоналізму всіх працівників. Відпрацьована чітка система поетапна робота підприємства – обробіток і тестування грунту, внесення добрив, боротьба з бур’янами і шкідниками, збирання врожаю, продаж вирощеної продукції як на внутрішньому ринку так і на експорт. У цьому році зібрали 50 тонн зерна, у наступному плануємо подвоїти врожай. Полтавщина без хліба не залишиться. Ланнівська пекарня пече найсмачніший хліб. “, – запевняє керівник групи.

 

Ланнівська промислова група на своїх землях застосовує сучасну європейську техніку, а от новий елеватор їм будує Карлівський машинобудівний завод.

 

“Я таким чином підтримую вітчизняного виробника”, – говорить очільник групи.

 

Голова Полтавської облради Олександр Біленький зазначив, що не вперше відвідує Карлівську землю.

 

 

“У керівників Карлівщини справи не розходяться з словами. Коли було соціальне навантаження, вони взяли на себе будівництво сучасного футбольного майданчика. Минула моя робоча поїздка сюди, була рік тому. Сьогодні я бачу те, що очільники взяли на себе – виконано. Таким людям хочеться допомагати, тому що вони є двигунами прогресу, який існує на даних територіях”, – сказав очільник області.

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту