Ви тут:

Запровадження візового режиму з РФ стане надійним захистом від проникнення на нашу територію ворожої агентури та терористів, – Турчинов

Запровадження візового режиму з РФ стане надійним захистом від проникнення на нашу територію ворожої агентури та терористів, – Турчинов

Запровадження візового режиму з РФ стане надійним захистом від проникнення на нашу територію ворожої агентури та терористів. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов в інтерв’ю інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна».

«Коли Європа відчиняє для нас двері, ми маємо зробити так, щоб в ці двері не полізли носії антиєвропейської агресивної ідеології «русского мира», терористи, диверсанти, провокатори, злочинці та інші. Та й себе, насамперед, ми повинні захистити від цієї небезпечної інфекції. І тут потрібна комплексна робота, а не тільки візовий режим», – сказав він.

На думку О. Турчинова, поки триває дискусія на цю тему, необхідно вжити певних заходів, зокрема, пускати громадян Росії лише з міжнародними біометричними паспортами. «Ми маємо поставити надійний заслін, який захищає країну від проникнення ворожої агентури, терористів, сепаратистів», – сказав він.

Секретар РНБО України зазначив, що в Україні необхідно забезпечити сталий розвиток економіки, створити нові робочі місця з гідною зарплатою, що стане стимулом для громадян працювати в Україні, а не шукати роботу за кордоном, зокрема, в РФ.

«Коли ми досягнемо того, щоб в українців була перспективна і високооплачувана робота в Україні, всі, хто зараз проти запровадження віз з РФ, вимагатиме не лише візового режиму, але і спорудження огорожі на кордоні, серйознішої за Велику китайську стіну», – сказав О.Турчинов.

Перейти до вмісту