Ви тут:

Юні полтавці взяли участь у Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій

Юні полтавці взяли участь у Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій

Днями у Києві у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України відбувся Всеукраїнський фестиваль патріотичних дій.

Полтавську область на фестивалі представляли вихованці Кобеляцької філії Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, повідомляє Департамент освіти.
На відкритті фестивалю з вітальним словом перед юними патріотами виступив доктор педагогічних наук, професор, академік Академії вищої освіти України.
Учасники Фестивалю, а це юннати з усієї України, презентували свої досягнення у сфері національно-патріотичної діяльності «Моя мала Батьківщина», демонстрували знання свого краю, своїх земляків, чиїми іменами звеличена країна.
Чотири дні, проведені в Національному еколого-натуралістичному центрі були насичені і дієві.


У програмі заходу для юних патріотів було організовано зустріч з воїном АТО «Маю честь захищати Батьківщину», майстер-клас «Українське містечко. Подарунок воїну. Виготовлення виробів народної творчості», школа першої медичної допомоги «Швидко, вчасно, першокласно», тренінг з патріотичного виховання для керівників делегацій, пісенний конкурс «З Україною в серці», екскурсія виставковими експозиціями.
Діти мали змогу відвідати музей історії України, Київський театр оперети та побувати на цікавій вечірній екскурсії містом «Київ вечірній».
По завершенню фестивалю діти були нагороджені грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Перейти до вмісту