Ви тут:

Вихованці Кременчуцької виховної колонії успішно закінчили навчальний рік у ВНЗ

Вихованці Кременчуцької виховної колонії успішно закінчили навчальний рік у ВНЗ

 

Учора для трьох вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» відбулася значна подія – здача заліків та іспитів за результатами навчання на кваліфікованого робітника за спеціальністю соціальний робітник.

 

Протягом 2016-2017 навчального року юнаки колонії мали можливість за дистанційною формою навчання отримувати неповну вищу освіту в Полтавському коледжі вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна».

Студенти в онлайн режимі прослуховували курси лекцій, активно приймали участь у семінарських заняттях, відвідували бібліотеку, працювали з навчальною літературою, користувалися глобальною мережею Інтернет.

Викладачі заздалегідь приготували для підлітків тестові завдання та екзаменаційні білети з навчальних дисциплін: соціальна робота, правознавство та педагогіка.

«Цього дня серед хлопців панувала хвилююча атмосфера. За результатами юнаки показали доволі добрий рівень знань, чим приємно здивували не тільки викладачів, а й адміністрацію колонії», – зазначив начальник установи Юрій Величко.

Перейти до вмісту