Ви тут:

Вихованець Кременчуцької виховної колонії отримав Сертифікат на безкоштовне вивчення англійської мови

Вихованець Кременчуцької виховної колонії отримав Сертифікат на безкоштовне вивчення англійської мови

1 червня в Міжнародний День захисту дитини, вихованець державної установи «Кременчуцька виховна колонія» Дмитро Н. отримав Сертифікат на право безкоштовного вивчення англійської мови за програмою LINGA.SKILLS.

Сертифікат юнаку було передано міністром юстиції Павлом Петренком у Київському палаці дітей та юнацтва під час відкриття виставки картин та скульптур засуджених підлітків «Крок назустріч», що відбулась в м. Києві 31 травня 2017 року. Відтепер хлопець, який незабаром повернеться додому, має корисну можливість, за сприянням Асоціації інноваційної та цифрової освіти, Міністерства освіти і науки України, Skills Academy безкоштовно вивчити англійську мову  та збільшити можливості отримати гідну роботу. Також для вихованців установи було передано паспорти UNICEF «Права дитини», які умістили в себе основоположні витяги та інформацію з Конвенції ООН про права дитини.

Начальник колонії Юрій Величко зазначив, що подарунки для хлопців стали в нагоді, особливо приємно їх було отримати в святковий день.

Перейти до вмісту