Ви тут:

В Україні вводять нові екзаменаційні білети з ПДР

В Україні вводять нові екзаменаційні білети з ПДР

Вже наступного тижня у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ України почнуть запроваджувати нові екзаменаційні білети з правил дорожнього руху (ПДР). Про це заявив чільник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій під час відкриття нового центру в Києві, з посиланням на “Укрінформ” пише “5 канал”.

“У нас заплановано на наступному тижні запровадження нових екзаменаційних білетів (з ПДР – 5.UA)”, – зазначив він. Криклій уточнив, що громадське обговорення нових білетів показало “шалені” результати: міністерство отримало понад 110 тис. зауважень та пропозицій. До цього процесу долучилися громадяни з усієї України, в тому числі і з тимчасово окупованого Криму – 11 тис. загалом.

Про отримання посвідчень водія він також додав: “До кінця року ми також обов’язково запустимо вже фіксацію іспитів як теоретичної, так і практичної частини іспитів на камери. Будемо ліквідовувати ті корупційні компоненти, на які постійно скаржилися громадяни, і треба буде забувати про якусь навіть теоретичну можливість придбати права, не маючи знань”.

Перейти до вмісту