Ви тут:

Учасники кастингу «Голос країни» та «Голос. Діти» зізналися, кого хотіли б бачити у тренерських кріслах

Учасники кастингу «Голос країни» та «Голос. Діти» зізналися, кого хотіли б бачити у тренерських кріслах

У Києві тривають відкриті кастинги нових сезонів вокальних проектів каналу «1+1» «Голос країни» та «Голос. Діти». Вже півтори тисячі талановитих дорослих вокалістів та дві тисячі дітей із різних куточків України виступили перед творчою групою проектів, щоб втілити свою мрію – потрапити на головну вокальну сцену країни.

Цього року на кастингу можна зустріти чимало вже відомих обличь – учасників минулих сезонів «Голосу країни». Так, знову спробувати свої сили на проекті вирішила Ірина Смирнова-Журавель, яка запам’яталась чуттєвим та емоційним виконанням композиції «Whats Going On» на етапі нокаутів.

Цікаво, що дівчина почала викладати вокал та привела на кастинг свого першого учня, який теж мріє «підкорити» велику сцену та серця зіркових тренерів. 

Нагадаємо, продюсери вокальних проектів повідомили про можливі зміни у тренерському складі «Голосу країни» та «Голос. Діти». Хто сяде у червоні крісла, стало головною інтригою нових сезонів та однією з найбільш обговорюваних новин проекту серед користувачів мережі. Журналісти «Сніданку. Вихідний» провели власне опитування серед вокалістів, які прийшли на кастинг, та дізнались, кого б вони хотіли бачити у тренерських кріслах. Побажання потенційних учасників були різними. Серед найочікуваніших виявились співачка Ілларія, Андрій Хливнюк, Pianoбой та гурт «Время и Стекло».

Проте, хто посяде тренерські крісла у нових сезонах «Голосу країни» та «Голос. Діти», телеглядачі «1+1» дізнаються зовсім скоро.

Нагадаємо, найближчі відкриті кастинги вокальних проектів відбудуться у Києві 17-18 червня. Взяти участь можуть діти віком від 7 до 14 років та дорослі старші 18 років. Заповнити анкету можна на сайті.

Перейти до вмісту