Ви тут:

У Решетилівці відбулися перші в Україні спортивні змагання серед ОТГ (ФОТО, ВІДЕО)

У Решетилівці відбулися перші в Україні  спортивні змагання серед ОТГ (ФОТО, ВІДЕО)

 

У селищі Решетилівка відбулися перші обласні спортивні змагання серед ОТГ на титул “Кращої спортивної громади Полтавщини – 2017”. У чемпіонаті змагалися команди з 15 громад. Всього участь взяли більше 300 спортсменів. Організатори змагань вражені кількістю охочих позмагатися, такого розмаху давно  вже не було.

 

 

Почесні гості свята  начальник управління у справах сім`ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький, голова Решетилівської ОТГ Володимир Кузьменко, голова Решетилівської РДА Роман Перепелиця, голова Решетилівської райради Віктор Бережний, голова Полтавської обласної організації ФСТ “Колос” Анатолій Головань.

Вітаючи учасників, тренерів, всіх присутніх на спортивному дійстві Олександр Буцький зазначив, що це перші в Україні змагання серед ОТГ.

” З 18 існуючих громад, прийняти участь зголосилися – 15. Орієнтовно це 400 чоловік. Спортсмени змагатимуться серед таких дисциплін: міні футбол, настільний теніс, волейбол, шашки, перетягування канату, гирьовий спорт. Усі спортсмени є аматорами”, – розповів начальник управління у справах сім`ї, молоді та спорту Полтавської ОДА.

На урочистому відкритті чемпіонату  виступив голова Полтавської обласної організації ФСТ  “Колос”, та зазначив, що дані змагання є дуже важливими для області та України.

“Я маю впевненість, що з часом ці змагання вийдуть на європейський рівень”, – сказав Анатолій Головань.

Слово для привітання надали голові Решетилівської РДА Роману Перепелиці, який привітав учасників цитуючи лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука.

” Ви завтра – UA. Так сказав на одному з концертів Святослав Вакарчук. Я хочу сказати, що ОТГ, які існують на сьогодні “ви завтра –  UA”. Ви – майбутнє нашої країни, передовики, не побоялися змінити країну на краще. Станьте прикладом на території всієї України. Нехай переможе сильніший”, – зазначив Роман Перепелиця.

Перед початком змагань запалу та азарту додав виступ соліста гурту “Візит”  Юрія Пасічника.

Одразу ж після цього зійшлися у поєдинку перші команди, які розпочали кількагодинний марафон по завершенні котрого судді визначили кращих з-поміж громад.

 

Перейти до вмісту