Ви тут:

У Полтавській обласній клінічній лікарні нагородили кращих медпрацівників (ФОТО)

У Полтавській обласній клінічній лікарні нагородили кращих медпрацівників (ФОТО)

Сьогодні у Полтавській обласній клінічній лікарні імені М.В.Скліфосовського відбулися урочистості з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника.

Привітав лікарів та вручив нагороди Полтавської обласної ради депутат Руслан Рогов.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення населення області якісною медичною допомогою, активну громадянську позицію та з нагоди Дня медичного працівника почесною грамотою Полтавської обласної ради нагородили завідувача відділення судинної хірургії Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Олександра Безкоровайного, головного лікаря Полтавського обласного онкологічного диспансеру Ореста Вовка та завідувача ортопедо-травматологічного відділення Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Віталія Малика.

Грамотою Полтавської обласної ради нагородили головну акушерку Перинатального центру Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Лідію Дивенець та завідувача урологічного відділення Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Анатолія Філоненка.

Подяку Полтавської обласної ради оголосили заступнику головного лікаря з поліклінічного розділу роботи Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Євгенію Величку, завідуючій неврологічним відділенням Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Олені Вірьовці, провізору Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Вірі Гловацькій, завідуючій офтальмологічного відділення Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Олені Залудяк, заступнику головного лікаря з хірургічної допомоги Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Олександру Олійнику та лікарю-статистику Перинатального центру Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського Яніні Степанович.

– Велика честь мені випала сьогодні вітати таких достойних людей, як ви. Спасибі, що в такий важкий для країни час, ви не поїхали, не залишили нашу державу, і продовжуєте працювати на її благо, ви справжні патріоти. Ви кожного дня рятуєте сотні життів. Бажаю нехай держава повернеться до вас обличчям і настане той час, коли ви не будете думати про якісь побутові проблеми, через брак зарплатні, – сказав Руслан Рогов.

Також, в ексклюзивному коментарі “Новинам Полтавщини” він розповів, що наразі уже тривають завершальні роботи у гуртожитку для медпрацівників.

– Коли зі мною трапилася біда, у серпні минулого року я потрапив до лікарні. Тоді до мене приходили медичні сестрички, які приїжджають працювати в обласну лікарню з районів. Вони скаржилися на те, що багато коштів витрачають, аби дістатися до роботи, і їм би хотілося вирішити цю проблему. Тоді я зустрівся з головою Полтавської ОДА Валерієм Головком, і ми разом почали працювати над цим питанням. Якраз тоді стояла без ремонту будівля на Шевченка, 96, яку спільними зусиллями ОДА та облради ми відремонтуємо і передамо на потреби обласних лікувальних закладів області. Там буде близько 300 кімнат, їх розподілятимуть лікарі. Це буде відомче житло. Таким чином ми хоч якось допоможемо людям, які кожного дня віддають частину себе, частину свого серця для того, аби пацієнт мав надію на видужання, – підсумував Рогов.

Колектив лікарні привітав і головний лікар Полтавської центральної районної клінічної лікарні Григорій Оксак. Він подякував кожному працівникові за віддану роботу та побажав здоров’я родинам, злагоди та миру.

Перейти до вмісту