Ви тут:

До Полтавської “Школи блогерів і громадських журналістів” добирають учасників

У звязку з недостатньою кількістю учасників, терміни подання заявок подовжили

Інститут розвитку регіональної преси запрошує молодих журналістів і блогерів із Полтави на “Школу блогерів і громадських журналістів”.

ГО “Інститут розвитку регіональної преси” разом з The Interlink Academy for International Dialog and Journalisms, Гамбург, за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, та в партнерстві з Полтавським національним педагогічним Університетом запрошують журналістів-початківців, блогерів та студентів узяти участь у «Школі блогерів і громадських журналістів».

 

Що?

10-денна літня школа у  Полтаві, практичні завдання, спілкування з досвідченими журналістами, відвідування редакцій, розваги та багато-багато фану.

Коли?

14-23 серпня 2017 р. — Полтава, на базі Полтавського національного педагогічного університету

Про що?

Ми розкажемо вам, що таке журналістика, на яких стандартах та етичних нормах  вона базується. Навчимо працювати з інформацією – збирати, аналізувати та викладати її для читачів, поділимося секретами роботи з джерелами та особливостями написання текстів для онлайну. Покажемо як знімати відео та робити фотографії і обробляти їх у графічних редакторах. А ще навчимо вас основам цифрової безпеки, щоб ваші акаунти та гаджети були убезпечені від зломів.

Для кого це?

Молоді люди до 24 років (але можливі винятки), які:

  • пишуть у соціальних мережах і форумах про актуальні події, але не є професійними журналістами;
  • хочуть писати краще;
  • цікавляться журналістикою;
  • небайдужі до того, що відбувається в суспільстві;
  • хочуть стати блогерами та журналістами.

Щоб взяти участь у школі, ви повинні проживати або навчатися в межах відповідної області.

Організатори покривають витрати на проїзд, проживання та харчування, а також забезпечують учасників інформаційними та навчальними матеріалами.

Як можна взяти участь?

Потрібно надіслати анкету-заявку, строки подовжені до 6 червня 2017 року.

Перейти до вмісту