Ви тут:

У Новій Галещині, в рамках проекту ЄС “Полтавська область для ВПО”, відкрили сучасний гуртожиток (ФОТО)

У Новій Галещині, в рамках проекту ЄС “Полтавська область для ВПО”, відкрили сучасний гуртожиток (ФОТО)

 

У рамках проекту ЄС “Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб”, у Новій Галещині Козельщинського району, відбулось відкриття соціального гуртожитку тимчасового проживання для ВПО.

Полтавською ОДА,  було проведено капітальний ремонт другого поверху соціального гуртожитку тимчасового проживання для внутрішньо переміщених осіб Новогалещинської селищної ради.

” За рахунок грантової підтримки Проекту Європейського Союзу в соціальному гуртожитку проведено: утеплення фасаду всієї будівлі; сантехнічні роботи, встановлення електричної мережі та повний оздоблювальний ремонт другого поверху будівлі. Для забезпечення проживання внутрішньо переміщених осіб на другому поверсі соціального гуртожитку в рамках Проекту закуплено: ліжка та матраци , шафи,  ковдри, подушки та постільна білизна, кухонні плити , холодильники та пральна машина. Загальна вартість закупівлі: понад 292,7 тис. грн. Перший поверх цієї будівлі був відремонтований в 2015 році також за рахунок міжнародної технічної допомоги в рамках спільного Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток орієнтований на громаду”, – розповів заступник голови Полтавської ОДА Олег Пругло.

У будівлі проживають особи із числа внутрішньо переміщені особи, в тому числі такі, які мають групу інвалідності та обмежені в пересуванні.

 

” Загальна кількість місць для проживання в соціальному гуртожитку розрахована максимально на 110 осіб, з них: на першому поверсі будівлі – 40 місць, на другому поверсі створено 70 місць для проживання”, – сказав голова Козельщинської районної ради Юрій Марченко.

 

Новогалещинський селещний голова Світлана Самсонова поділилась, що при ремонті, виникали труднощі з освітленнями, але проблема була вирішена.

На сьогодні проект на етапі завершення. Його загальна вартість — 1 154 209 грн.

Нагадаємо, У РАМКАХ ПРОЕКТУ ЄС “ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСТЬ ДЛЯ ВПО” 3-А КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ПАЛАТ (ФОТО).

До ремонту
До ремонту
До ремонту

 

 

Перейти до вмісту