Ви тут:

У Миргороді проводять атестацію робочих місць

У Миргороді проводять атестацію робочих місць

Питання соціального захисту працівників, які зайняті на роботах з шкідливими та важкими умовами праці, постійно знаходиться на контролі в управлінні соціального захисту населення Миргородської міської ради.

Атестацію  робочих місць  впродовж поточного року провели юридичні особи  – ОКВПВКГ «Миргородводоканал», ПАТ «Армапром», філія БПКГ «Миргородкурорт», Миргородська гімназія ім. Т.Г. Шевченка, МРЦ «Миргород» МВС України та фізична особа-підприємець – Никоненко В. Б. (кафе «Козацькі розваги»).  На вказаних підприємствах проведено атестацію 117 робочих місць, на  яких  працює 308 працівників у шкідливих та важких умовах праці.

Результати атестації  робочих місць є підставою для встановлення у колективному договорі пільг та компенсацій за шкідливі  умови праці.

Таким чином, враховуючи  важливість проведення атестації робочих місць за умовами праці для забезпечення захищеності працюючих, зайнятих на роботах з несприятливими умовами праці, керівники підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності та господарювання та фізичні особи – підприємці, які використовують найману працю, зобов’язані вжити необхідних заходів для її проведення, а на тих підприємствах де термін закінчився – провести чергову  атестацію.

Перейти до вмісту