Ви тут:

У Лохвиці дорожники розпочали ремонтувати центр міста

У Лохвиці дорожники розпочали ремонтувати центр міста

В м.Лохвиця триває ремонт двох центральних вулиць. Роботи проводить компанія «Альтком», яка за результатами аукціонів отримала право працювати на дорозі Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин. Наразі дорожники перейшли до ремонту центральної частини міста.

Три тижні тому на автодорозі Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин в межах міста Лохвиця розпочалися ремонтні роботи. Працює ТОВ «Альтком», яке й минулого року ремонтувало окремі ділянки дороги Р-60. Про це повідомили в  прес-службі Служби автомобільних доріг у Полтавській області.

– Зокрема по Лохвиці майже повністю зроблено кілометр дороги. Покриття вже укладене. Залишилося лише нанести розмітку і встановити дорожні знаки. Окрім ремонту проїзної частини підрядна організація повинна ще й забезпечити безпеку руху, встановивши необхідні елементи дорожньої інфраструктури, – пояснює процес роботи заступник начальника Служби автодоріг Анатолій Мягкохліб.

Дорожники працюють вже в центрі міста. Проводять роботи з фрезерування дорожнього покриття і влаштування вирівнюючого шару. Після цього буде укладатися декілька шарів асфальтобетону.

Загалом з часу будівництва дороги тут не проводилося жодних масштабних ремонтів.

– За час існування дороги в Лохвці, а це понад 60 років, тут жодного рау не проводилося капітальних чи поточних робіт. Активно працювати над оновленням покриття почали з 2013 року шляхом залучення приватних дорожніх компаній, – розповідає Анатолій Мягкохліб.

В Лохвиці на замовлення Служби автодоріг відремонтують дві центральні вулиці загальною протяжність 5,2 км. На ці роботи передбачена сума у розмірі 32 мільйонів гривень.

 

 

Перейти до вмісту