Ви тут:

У Києві відбудеться фінальний кастинг красунь з пишними формами на проект телеканалу «1+1»

У Києві відбудеться фінальний кастинг красунь з пишними формами на проект телеканалу «1+1»

17 червня в Києві відбудеться фінальний відкритий кастинг дівчат c розмірами plus size на проект «Модель XL» телеканалу «1+1».

Як відомо, телеканал «1+1» запускає проект за німецьким форматом «Curvy Supermodel», учасницями якого стануть дівчата з пишними формами. У проекті учасниці вперше на українському телебаченні кинуть виклик суворим стереотипам краси в індустрії моди. Реаліті «Модель XL» вийде на телеканалі «1+1» цієї осені.

Вже за перші тижні онлайн-кастингу більше 1000 дівчат з різних куточків України та навіть з інших країн надіслали свої анкети, щоб отримати свій «квиток» в модельний бізнес і довести собі та оточуючим, що нав’язливі стандарти краси «90-60-90» вже давно відійшли в минуле.

17 липня у дівчат з пишними формами від 18 до 32 років, які хочуть взяти участь у проекті, буде можливість особисто зустрітися з креативною групою. Фінальний відкритий кастинг відбудеться за адресою Київ, вул. Шота Руставелі 16а. Реєстрація учасниць за телефоном 068 128 29 97. Дівчата, які вже заповнили анкети на сайті раніше, також можуть взяти участь у відкритому кастингу.

Героїнями проекту «Модель XL» стануть 10 дівчат з пишними формами. Учасниці будуть виконувати різні завдання і боротися з власними комплексами під наглядом суворого і професійного журі, своїм прикладом доводячи, що природна краса – це не тільки здоров’я, але й привабливість, жіночність та сексуальність. Проект покликаний не тільки розширити сучасне поняття краси, але і допомогти простим жінкам стати впевненішими в собі, позбутися комплексів, стереотипів і полюбити своє тіло таким, яке воно є.

 


 

Перейти до вмісту