Ви тут:

У Кобеляках відбулося перше пленарне засідання п’ятнадцятої позачергової сесії районної ради

У Кобеляках відбулося перше пленарне засідання п’ятнадцятої позачергової сесії  районної ради

16 червня відбулося перше пленарне засідання п’ятнадцятої позачергової сесії Кобеляцької районної ради сьомого скликання. Вів засідання голова районної ради Володимир Кішінський.

Участь у роботі засідання взяли: депутат Полтавської обласної ради Микола Жук, помічник – консультант народного депутата України Олега Кулініча Анатолій Шкарбан, заступник голови районної ради Оксана Гордійко, в.о. голови райдержадміністрації Жанна Шевцова, заступник голови райдержадміністрації Володимир Катишков, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних установ району, сільські голови, представники засобів масової інформації.

Депутати сформували порядок денний, включивши до нього додатково два питання: «Про надання згоди Кобеляцькій центральній районній лікарні на відкриття відділення паліативної та хоспісної медицини на базі Кобеляцької центральної районної лікарні» і «Про звернення депутатів Кобеляцької районної ради». обрали секретаріат, лічильну комісію сесії та прийняли регламент її роботи.

Перед початком роботи пленарного засідання голова районної ради Володимир Кішінський вручив грамоту районної ради та райдержадміністрації трудовому колективу регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» за успішне проведення двомісячника «Нерест – 2017».

Першими депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року та схвалили внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік за рахунок передачі коштів з обласного, селищного та сільських бюджетів.

Далі депутати погодили внесення змін до районних Програм: відпочинку та оздоровлення дітей на 2015 – 2019 роки; діяльності та утримання районного трудового архіву Кобеляцького району на 2015 – 2017 роки; фінансової підтримки регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» на 2016 – 2020 роки.

Також цього дня народні обранці погодили затвердження розпоряджень голови районної ради та затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території Бродщинської, Комендантівської та Лебединської сільських рад.

Обговорюючи питання «Про внесення змін до рішення чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 20.04.2017 № 8 «Про перейменування, реорганізацію загальноосвітніх навчальних закладів Кобеляцького району Полтавської області та створення філій опорного закладу «Бутенківська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів імені Ю.П. Дольд-Михайлика Кобеляцької районної ради Полтавської області» та «Про надання згоди Кобеляцькій центральній районній лікарні на відкриття відділення паліативної та хоспісної медицини на базі Кобеляцької центральної районної лікарні», депутати не дійшли спільної думки. Детальні роз’яснення з цих питань надали начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Коваль та головний лікар Кобеляцької центральної районної лікарні Володимир Казирод. До обговорення долучилися помічник – консультанта народного депутата України Олега Кулініча Анатолій Шкарбан та депутат Полтавської обласної ради Микола Жук. Після повторного голосування за ці два питання необхідної кількості голосів для прийняття рішень так і не було набрано. Відтак, депутати почали покидати сесійну залу.

Володимир Кішінський закрив перше пленарне засідання п’ятнадцятої позачергової сесії районної ради. Всього було прийнято чотирнадцять із сімнадцяти рішень.

Перейти до вмісту