Ви тут:

“Теплі кредити” від ПриватБанку відтепер для ОСББ та ЖБК: як отримати компенсацію

“Теплі кредити” від ПриватБанку відтепер для ОСББ та ЖБК: як отримати компенсацію

Приватбанк продовжує працювати за програмою надання “Теплих кредитів”. Головною вимогою до позичальника є наявність картки банку. Наразі лідером у видачі кредитів є Полтава — 37, на другому місці Лохвиця – 16 таких кредитів. Про це йшлося сьогодні на прес-конференції, що відбулася в головному офісі банківської установи.

Директор Полтавського ГРУ ПриватБанку Олександр Цись, заступник директора Полтавського ГРУ ПриватБанку по роботі з торговими підприємствами Владислав Мельниченко та керівник напрямку активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу Полтавського ГРУ ПриватБанку Наталія Сакало розповіли і про нові кредитні програми банку.

“У 2017 році була відновлена державна програма «Теплі кредити» для фізичних осіб. На утеплення будинків українців за цією програмою, Уряд виділив з бюджету 440 млн гривень. До неї долучилися усі регіони нашої області. На сьогодні з нами співпрацють більше 200 торгівельних точок-партнерів”, – розповів Олександр Цись.

За 6 місяців на Полтавщині уже видали 400 кредитів на 1,5 млн гривень, цей показник, за його словами, з кожним днем збільшується.

“Динаміка дуже позитивна – і за прогнозами, і розрахунками, плануємо, що вона буде збільшена втричі”, – зазначив Цись.

Програма «Теплі кредити» діє на всі групи товарів: котли, радіатори, матеріали теплоізоляції, вікна, вхідні двері і т.д.

Як розповів заступник директора Полтавського ГРУ ПриватБанку по роботі з торговими підприємствами Владислав Мельниченко, механізм отримання такого кредиту простий, потрібно зробити лише 4 кроки.

“Покупцеві потрібно вибрати магазин, де є РОS-термінал ПриватБанку з підключеним сервісом “Оплата частинами”, вибрати потрібний товар і оплатити його з допомогою карти “Універсальна”, в ПриватБанку подати заявку на повернення, вказавши адресу встановлення обладнання, додати рахунок-фактуру та до 25 числа наступного місяця отримати компенсацію до 35% від вартості товару”, – розповів Мельниченко.

Завдання, які ставить перед собою ПриватБанк – видати не менше 600 кредитів на більш ніж 3 млн гривень.

Клієнт банку може лише один раз взяти участь у програмі «Теплі кредити», тож полтавців просять подумати, що придбати на суму до 50 тис. грн.

Керівник напрямку активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу Полтавського ГРУ ПриватБанку Наталія Сакало розповіла, що відтепер ОСББ та ЖБК теж зможуть отримати компенсації за будь-якими додатковими програмами, в доповнення до державної.

«Якщо провести заходи з утеплення вікон та дверей громадського користування, економія мешканців цього будинку на рахунках за оплату відразу зменшується на 25% при наявності комунального лічильника. А якщо ж утеплити всі стіни будинку, за програмою “Теплих кредитів”, то економія становитиме близько 70%», – підсумувала Наталія Сакало.

Перейти до вмісту