Ви тут:

Школярі з Лубенщини долучились до громадських оплачуваних робіт

Школярі з Лубенщини долучились до громадських оплачуваних робіт

З 15 червня стартував І тур громадських робіт організованих службою у справах дітей виконавчого комітету Лубенської міської ради.

До участі у громадських оплачуваних роботах залучено дітей віком від 14 до 18 років. Тривалість робочого часу неповнолітніх складає 10 робочих днів по 4 години щодня.

Традиційно робочі місця для учнівської молоді надали: КПФ «Конвалія», кінотеатр «Київська Русь»,  стадіон «Центральний» та КПФ «Ритуалсервіс», повідомляють у міській раді.

Діти, які залучені до оплачуваних громадських робіт, виконують  посильну роботу з благоустрою, впорядкування, озеленення зон відпочинку та прибирання територій біля пам’ятників міста. Усі роботи проходять під контролем дорослих, відповідно до вимог законодавства.

Заробітна плата учасникам оплачуваних громадських робіт виплачується на рівні мінімальної заробітної плати, встановленої на період працевлаштування дітей, відповідно відпрацьованого часу.

Наразі службою у справах дітей формується банк даних дітей та молоді, які бажають взяти участь у громадських оплачуваних роботах у ІІ турі (з 3 по 14 липня).

Перейти до вмісту