Ви тут:

Семенівській ОТГ виповнилось півтора року

Семенівській ОТГ виповнилось півтора року

Семенівська об’єднана територіальна громада утворилася у жовтні 2015 року, шляхом об’єднання селища Семенівка та сіл Вереміївка, Карпиха, Тарасівка з центром у селищі Семенівка.

На території Семенівської ОТГ проживає 7,5 тис. осіб. У громаді функціонують дві школи.

“За півтора роки Семенівську НВК №2 ми забезпечили сучасним обладнанням чотири кабінети, на загальну суму 4,5 млн грн”, – розповіла голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич.

У НВК №1 є клас-музей, у якому знаходиться вся історія Веселого Подолу. Також функціонують три дитячі садки, три бібліотеки та два ФАПи.

У 2016 році за рахунок державного бюджетів було реалізовано проект “Реконструкція вуличного освітлення”.

“Наша громада на 85% забезпечена вуличним освітленням. Завершити цей проект плануємо у цьому році”, – зазначила Людмила Милашевич.

Зараз у громаді будують будинок для одиноких людей похилого віку «Будинок захищеної старості». Будинок розрахований на 20 осіб і забезпечить 10 робочих місць.

Громада завершила будівництво дитячого парку розваг “Казкова країна”.

По всій території громади встановлені інформаційні дошки, на яких розміщена інформація про життя громади. Утворили громадське формування муніципальної поліції, у складі 23 чоловік.

“В найближчих планах реалізація проектів по реконструкції приміщення Вереміміївської школи. Ми плануємо створити культурно-оздоровчий центр та дитячо-юнацьку спортивну школу”, – повідомив староста Семенівської ОТГ Анатолій Антипчук.

Громада функціонує лише півтора роки і досягла великих успіхів. Не маючи бюджетно-утворюючих підприємств громада розвивається і створює нові робочі місця.

Перейти до вмісту