Ви тут:

Пирятинська ОТГ стала учасником проекту “Підтримка ролі громадськості в управлінні місцевим розвитком в Україні”

Пирятинська ОТГ стала учасником проекту “Підтримка ролі громадськості в управлінні місцевим розвитком в Україні”

Днями в інформаційному агентстві “Укрінформ” відбувся круглий стіл в межах проекту “Підтримка ролі громад в управлінні місцевим розвитком в Україні“, що реалізується Асоціацією малих міст України за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Під час круглого столу представлено мету, цілі, завдання та очікувані результати проекту. Учасниками заходу стали представники громад-учасниць проекту, Асоціації малих міст України та експерти, повідомляють у міській раді.


Проект спрямований на підтримку розвитку місцевої демократії в об’єднаних територіальних громадах та малих містах України. Основна мета – сприяння самоорганізації населення і посилення ролі громадськості малих міст та селищ України в місцевому управлінні, що є головною умовою успішної реформи децентралізації.

В Проекті братимуть участь 6 громад з різних регіонів України, в тому числі Пирятинська ОТГ. Громади прямо залучатимуться до заходів місцевої демократичної підтримки в трьох напрямках – прозоре бюджетування, моніторинг надання публічних послуг, партисипативне стратегічне планування.

По закінченню засідання учасники отримали сертифікати та перші завдання по реалізації Проекту.

Перейти до вмісту