Ви тут:

Полтавців запрошують на відкриття «Майстерні міста» у Кременчуці

Полтавців запрошують на відкриття «Майстерні міста» у Кременчуці

 

Завтра з 10:00 до 12:00 години у павільйоні біля літньої сцени парку культури і відпочинку «Придніпровський» відбудеться відкриття Майстерні міста у Кременчуці. Під час відкриття презентують концепцію проекту, очікувані результати та план роботи лабораторії #AdapterLab з 20 по 27 червня 2017 року. Про це повідомили в Кременчуцькій міськраді.

 

 
У відкритті з виступом «Учасницькі практики: виклики, поразки, перемоги» візьме участь запрошений експерт Влодко Зотов – урбаніст, архітектор бюро Gypsy Architects (м.Київ).
 
Цього ж дня, з 14:00 до 15:30 у павільйоні відбуватиметься представлення безконфліктних зелених зон міста, планування процесу мапування активностей в цих зонах та вивчення думок громадян через анкетування. Запрошуються всі, хто готовий  долучитися до процесу розробки концепту програми розвитку зелених зон міста у період з 20 по 27 червня.
 
З 17:30-18:30 відбудеться презентація прикладів для адаптації міст до зміни клімату. Про проблеми у цьому напрямку та їх рішення говоритиме Олег Гапон, ГО Охорона природи м. Кременчука.
 
Вечірня програма першого дня: 19:00-21:00 Artist Talk невимушені розмови про роль мистецтва у міському розвитку з арт-групою «Urban Re-Public», м. Херсон (арт-критик Юлія Манукян, художник Олександр Жуковський та архітектор Сергій Дяченко).
 
Детальна програма Майстерні міста в Кременчуці на 20-27 червня за посиланням: https://goo.gl/GfRALz.
 
Сторінка Майстерні міста в Кременчуці: https://www.facebook.com/3kkremenchuk/.
 
Контактна особа: Ірина Каць, ГО Культурний ді@лог, +300681646362, [email protected].
 
Майстерня міста в Кременчуці проводиться ГО “Культурний ді@лог” у співпраці з Кременчуцькою міською радою за підтримки проекту “Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова”, що втілюється Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH у співпраці з Львівською міською радою

 

Перейти до вмісту