Ви тут:

Полтавська облрада голосуватиме щодо підтримки законопроекту про доступний ринок вживаних авто

Полтавська облрада голосуватиме щодо підтримки законопроекту про доступний ринок вживаних авто

Депутат Полтавської обласної ради, голова фракції УКРОП Сергій Соловей направив депутатське звернення до облради щодо підтримки законопроектів №5561 і №5562 про доступні ціни для українців на вживані автомобілі.

«Кожна людина, кожна родина мають право на власне авто. Але, на жаль, не у нас. Підготовлений укропівцями законопроект, дасть можливість людям придбати авто за ціною, яку вони собі можуть дозволити. Я звернувся до Полтавської облради, щоб отримати підтримку колег-депутатів та направити звернення до Верховної ради з вимогою негайно прийняти відповідний законопроект», – наголосив Сергій Соловей.

Його розгляд має відбутися 14 липня на черговій сесії Полтавської облради сьомого скликання. Сергій Соловей сподівається на підтримку даної ініціативи з боку обласних депутатів.

Ухвалення законопроектів №5561 і №5562, ініційованих депутатами Верховної ради від УКРОПу, дасть змогу сформувати цивілізований ринок уживаних іномарок в Україні, детінізувати вітчизняну автомобільну галузь та збільшити надходження до держбюджет у. А ще, і це надзвичайно важливо, – зменшити смертність на дорогах.

До речі, з-поміж 9,1 млн легкових автомобілів, зареєстрованих у нас, більше половини (53,4%) вироблено ще за часів СРСР. Середній вік легковиків, які їздять українськими дорогами, становить 19,6 років.

Перейти до вмісту