Ви тут:

Олег Тягнибок у Полтаві: Бізнес має розвиватися на законних умовах

Олег Тягнибок у Полтаві: Бізнес має розвиватися на законних умовах

Міський голова Полтави й коаліція у міській раді повинні серйозно поставитися до питання порятунку історичної спадщини від незаконних забудов. У бізнесу мають бути умови для розвитку, але законні. Він не може розвиватися шляхом знищення історичної та архітектурної спадщини міста. Про це під час робочого візиту в Полтаву 21 червня 2017 року заявив очільник Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок.

Під час зустрічі з Олегом Тягнибоком

У межах поїздки лідер націоналістів провів низку зустрічей із журналістами місцевих інтернет-видань та телеканалів, де розповів про політичну ситуацію в Україні. В концертній залі Полтавського музичного училища ім. Миколи Лисенка лідер націоналістів провів брифінг для преси. Надалі відбулася зустріч із прихильниками й активістами Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, а також патріотичними містянами.

Так, спілкуючись із громадою, Олег Тягнибок детально зупинився на питанні скандальних забудов у центрі Полтави.

“Полтава ‒ приклад свавілля забудовників, які вдаються до безчинств по всій Україні. Навколо пам’яток архітектури, історичних будівель з’являються незаконні тимчасові споруди, МАФи, що псують естетику міста. Без належних дозволів, в обхід законодавства й думки громади, ділки різного штибу за хабарі вирішують власні інтереси. Так, бізнес має розвиватися, але це має відбуватися на законних умовах і без шкоди місту та його історичному обличчю. Тим паче, не може бути такої сваволі, як біля “Газетної арки” в Полтаві, коли найняті забудовниками “тітушки” били та різали людей.

Місцева влада мала би серйозно поставитися до питання порятунку історичної спадщини. Натомість у Полтаві можновладці не тільки бездіють, але й потурають беззаконню забудовників. За таку ситуацію вони мають постати перед серйозною відповідальністю”, ‒ заявив лідер “Свободи”.

Перейти до вмісту