Ви тут:

Новим тренером четвертого сезону проекту «Голос.Діти» стане Наталія Могилевська

Новим тренером четвертого сезону проекту «Голос.Діти» стане Наталія Могилевська

Стало відомо ім’я нового тренера найбільш очікуваного дитячого вокального проекту країни «Голос.Діти-4» на телеканалі «1+1». У легендарне червоне крісло проекту в новому сезоні сяде українська співачка, продюсер, Народна артистка України Наталія Могилевська.

Новину повідомила сама співачка, виклавши у себе на сторінці в соціальній мережі зворушливе відео, в якому зірка другого сезону проекту «Голос.Діти» рудоволоса Настя Багінська виконує кавер на знаменитий хіт Наталії Могилевської «Відправила меседж».

https://www.instagram.com/p/BV1lf0FByhS/?taken-by=nataliya_mogilevskaya

«Я дуже вдячна проекту «Голос.Діти-4» за те, що зможу ділитися своїми знаннями з дітьми! Вони не тільки найбільш вдячні та чуйні слухачі, вони – найбільш старанні учні. Рік тому такі дітки, як Настя Багінська (учасниця другого сезону), надихнули мене відкрити школу Talant school, і тепер я дуже багато часу проводжу з юними талантами. Мені є чим поділитися з учасниками нового сезону!» – зазначила співачка на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, українська співачка Наталія Могилевська була тренером проекту «Голос.Діти-2». Суперфіналістом команди Наталії став 14-річний Михайло Цар, який в прямому ефірі виконав пісню «Два кольори». Надихнувшись роботою з маленькими вокалістами на проекті «Голос.Діти», Наталя Могилевська відкрила власну школу «Talant School», де талановиті діти можуть пройти курс навчання вокалу, мультиплікації, журналістиці, режисурі та фотографії.

Відомо, що двох тренерів нового сезону проекту «Голос.Діти», чиї імена наразі тримаються в суворій таємниці, телеканал «1+1» оголосить вже незабаром. Зірки, яким пощастило опинитися в червоних кріслах «Голосу.Діти-4» також викладуть на офіційних сторінках в соціальних мережах відео з каверами своїх хітів у виконанні маленьких зірок проекту. Слідкуйте за новинами!

Над проектом працює творча команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної.

Музичний продюсер проекту – Руслан Квінта.

Четвертий сезон проекту «Голос.Діти» телеглядачі «1+1» побачать вже в новому телесезоні.

 

Довідка

«Голос.Діти» – це єдине вокальне дитяче шоу України, яке виходить на телеканалі «1+1» з 2012 року. Проект – адаптація голландського формату компанії Talpa «The Voice Kids». Учасниками є діти у віці від 7 до 14 років.

Наталя Могилевська – українська співачка, продюсер, Народна артистка України, педагог. За свою п’ятнадцятирічну кар’єру відзначена численними преміями та нагородами: «Краща співачка України» (1999, 2001), «Краща телеведуча України» (2001, 2004, 2007), «Народна артистка України» (2004), «Найкрасивіша жінка країни» (2007), «Кумир нації» (2007), «Продюсер року» (2012).

 

Перейти до вмісту