Ви тут:

На Полтавщині відкрили І зміну у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний»

На Полтавщині відкрили І зміну у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний»

 

16 червня у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний» відбулося відкриття І-ї літньої оздоровчої зміни. Наразі у таборі відпочиває та оздоровлюється близько 370 дітей, серед них діти з Луганської області, юні спортсмени та вихованці творчих колективів. Про це повідомили в Кременчуцькій міськраді.

 

 

       Дітей гостинно зустріли відремонтовані корпуси, цього року за рахунок міського бюджету було проведено ремонт ще двох спальних корпусів із облаштванням у них санітарних кімнат та заміною меблів. Також біля корпусів встановлено нові альтанки та криту трибуну на футбольному полі.
       На честь відкритті І зміни для юних відпочивальників підготували цікавий і феєричний захід у національному стилі. Окрім чудових концерних номерів, діти мали можливість побачити і почути багато цікавих фактів про нашу державу Україну, її природний, культурний та історичний потенціали.
Варто зазначити, що кожен загін представляв українські міста із різних регіонів нашої великої країни. Привітали зоряних дітей із початком їхнього відпочинку начальник управління у справах сім`ї, дітей та молоді Наталя Заводчикова, директор ДЗОВ «Зоряний» Григорій Угніч та весь великий педагогічний колектив закладу. Після завершення урочистостей на табористів чекала смачна вечеря, дискотека та святковий феєрверк.
       За словами Григорія Угніча, у таборі цього року працюватимуть багато цікавих гуртків, зокрема: школа журналістики, майстер-класи від Львівської майстерні шоколаду, гурток різблення із дерева та інші. Керівник табору говорить, що цього року заклад працює практично на повну потужність, про те, не всіх бажаючих вдається задовольнити, тому наступного року планують зробити 4 відпочинкові зміни.

 

Перейти до вмісту