Ви тут:

На Полтавщині у чоловіка, який перебував у міждержавному розшуку, вилучили арсенал зброї, боєприпаси та наркотики

На Полтавщині у чоловіка, який перебував у міждержавному розшуку, вилучили арсенал зброї, боєприпаси та наркотики

У ході оперативно-профілактичного відпрацювання території міста та району, учора правоохоронці Лубенського відділу поліції затримали 50-річного громадянина, який перебував з 2015 року у міждержавному розшуку за вчинення особливо тяжких кримінальних правопорушень. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Як зазначив заступник начальника поліції Полтавщини Руслан Бірюков, цього ж дня поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання затриманого. У ході обшуку було виявили та вилучили РПГ, гранату Ф-1, револьвер системи Наган, гвинтівку Мосіна, сигнальний пістолет, патрони калібру 5,45, патрони калібру 7,62, саморобний вибуховий пристрій та протипіхотну міну.

Окрім цього, поліцейські вилучили дві скляні банки та поліетиленовий пакет із зернами та речовиною рослинного походження схожою на наркотичний засіб канабіс.

Усі вилучені предмети та речовини направлені на експертне дослідження. Відносно затриманого судом обрано міру запобіжного заходу – утримання під вартою.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Перейти до вмісту