Ви тут:

Група «КрАЗ» відпрацювала на «SIA-Автотехсервіс-2017» із хорошими результатами

Група «КрАЗ» відпрацювала на «SIA-Автотехсервіс-2017» із хорошими результатами

3 червня в Києві завершила свою роботу єдина в Україні B2B виставка для ринку автосервісу та післяпродажного обслуговування з виключно професійною аудиторією «SIA/Автотехсервіс-2017». На ній були представлені запасні частини до легкових і вантажних автомобілів, а також обладнання для проведення сервісного обслуговування. Серед вітчизняних і зарубіжних учасників виставки – підприємства групи «КрАЗ», на чолі з Кременчуцьким автозаводом, – виробники запасних частин до різної вантажної техніки.

«КрАЗ», Полтавський автоагрегатний завод, Кам’янець-Подільськавтоагрегат, Маріупольський авторадіаторний завод, Токмацький ковальсько-штампувальний завод і Херсонський завод карданних валів, який брав участь у виставці вперше, відзначають позитивні результати участі в даному заході. Зокрема, для Херсонського заводу дебют був ознаменований напрацюванням конкретних партнерів із закупівель реактивні штанг, карданних валів та іншої продукції, що виробляється підприємством. ПААЗ ж, серед інших заводів групи «КрАЗ», мав більше напрацювань, враховуючи виробництво універсальної гальмівної апаратури для різної вантажної техніки.

Дилери, бізнесмени, фахівці експлуатуючих організацій, компанії, що здійснюють оптовий продаж запчастин, сервісні центри, приватні підприємці – все це відвідувачі експозиції групи «КрАЗ». З їх боку спостерігався підвищений інтерес саме до оригінальних запчастин. Зокрема, було відзначено, що запчастини, виготовлені з дотриманням технології на високоточному обладнанні в виробничих цехах заводів групи «КрАЗ», гарантують максимальну сумісність і безвідмовну роботу вузлів і агрегатів КрАЗу.

Слід зазначити, що «КрАЗ» неодноразово застерігав споживачів своєї продукції від покупки дешевих запасних частин, які пропонує «сірий» виробник. Як показала практика, незначна економія рано чи пізно призводить до негативних наслідків, так як при використанні контрафакту споживач, в кращому випадку, несе значні фінансові витрати, пов’язані із заміною вузлів та агрегатів автомобіля після виходу їх з ладу, або тривалим простоєм техніки внаслідок постійних ремонти. А найгірше, застосування запчастин «сірих» виробників може привести до втрати керованості автомобіля і, відповідно, аварійної ситуації на дорозі. А це – серйозна загроза життю і водія, і оточуючих. Попередження про сумні наслідки використання контрафакту підтвердили багато бізнесменів і дилерів, зокрема зазначивши :. «Наїлися» запчастин із ринку, хочемо працювати безпосередньо з виробниками ». До того ж «КрАЗ» своїм дилерам надає вигідні умови поставок і лояльну систему знижок, у залежності від замовлених обсягів.

Підприємства групи за результатами виставки розраховують на збільшення продажів вироблених запчастин на внутрішньому ринку і за кордоном.

Перейти до вмісту