Ви тут:

До Кременчуцької виховної колонії завітали учні міського колегіуму

До Кременчуцької виховної колонії завітали учні міського колегіуму

Учора до державної установи «Кременчуцька виховна колонія» завітали курсанти-школярі профільного табору “Мала поліцейська академія колегіуму № 25.

Екскурсія розпочалась з інструктажу стосовно правил поведінки в колонії та безлічі питань. Підліткам було цікаво усе: як засуджені проживають, харчуються, проводять вільний час, навчаються. З адміністрацією колонії відвідувачі оглянули дільницю карантину, діагностики та розподілу і територію житлової зони. В загальноосвітній школі установи гості мали змогу отримати відповіді на свої питання під час спілкування з вихованцями. Школярі почули розповіді про невтішні наслідки скоєння правопорушень та побажання орієнтуватись на здоровий та правослухняний спосіб життя. По закінченню екскурсії гості висловили подяку за можливість спілкування з однолітками, які оступилися в житті і понесли за це покарання.

«Інколи один нерозважливий крок впливає на все подальше життя, тож такі зустрічі з вихованцями допомагають попередити необдумані вчинки, продиктовані неадекватними емоційними поривами підлітків. Подібні екскурсії сприятимуть попередженню можливих негативних проявів у їх поведінці», – зазначив начальник колонії Юрій Величко.

Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька

 

Перейти до вмісту