Ви тут:

День батька у Горішніх Плавнях: нагородження найкращих татусів міста

День батька у Горішніх Плавнях: нагородження найкращих татусів міста

Свято батька відбулося у Горішніх Плавнях.

Ініціатором заходу виступив відділ у справах сім’ї та молоді служби у справах дітей, сім’ї та молодіжної політики (начальник відділу Тетяна Оробченко), залучивши громадські організації, підприємців, народних умільців, співочі таланти та інших цікавих та талановитих містян.

Приємною частиною заходу було нагородження Подяками від міської влади найкращих татусів за пропозиціями громадських організацій. Багато теплих та щирих слів було сказано татусям, відзначено їх батьківський талант та вміння виховувати дітей, бути беззаперечним авторитетом для них. Особлива категорія батьків, у родинах яких виховуються діти з обмеженими фізичними можливостями, бо все життя таких родин спрямоване на догляд за дитиною, її виховання та забезпечення достойного життя.

Ось прізвища найкращих татусів Горішніх Плавнів – Володимир Післяк, Сергій Лисенко, Володимир Кукуєв, Роман Романюха (4 дітей), Микола Попльонтаний (3 дітей), Андрій Корнатий (11 дітей), Василь Очередник, Василь Заочинський, Олександр Безуглий.

День батька у Горішніх ПлавняхНа літньому майданчику відбувся калейдоскоп заходів, спрямованих на об’єднання дітей з батьками, зміцнення родинних зв’язків, підвищення ролі батька у сім’ї, формування усвідомленого батьківства, пріоритету родинного виховання дітей. Були показані співочі, поетичні таланти, гра на різноманітних музичних інструментах, вміння приготувати обід чи організувати відпочинок на природі.

Активними були багатодітні татусі, але лідирував батько одинадцяти дітей Андрій Корнатий. Його оптимізм, життєва стійкість, безмежна любов та турбота за кожну дитину гідні поваги та захвату.

Для найменших учасників свята були організовані конкурси та змагання, усі діти отримали приємні подарунки, а найактивніші родини – подарунки від органів місцевого самоврядування.


Перейти до вмісту