Ви тут:

Бойовики продовжують гатити по житловим кварталам Донбасу: є травмовані та загиблі серед мирних жителів

Бойовики продовжують гатити по житловим кварталам Донбасу: є травмовані та загиблі серед мирних жителів

У  ніч з 14-го на 15-те червня, бойовики з напрямку Горлівки, застосувавши важку артилерію обстріляли житлові квартали населеного пункту Суха Балка. Внаслідок прямого влучання крупнокаліберного снаряду в житловий будинок загинув господар оселі – 52-річний чоловік.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

“На цій же вулиці пошкоджень зазнали ще три житлових будинки, також обірвано дроти лінії електропередачі: все селище залишилося без світла. Окрім того, в населеному пункті перебито газову трубу та пошкоджено водонапірну вежу”, – йдеться в дописі.

Також повідомляється про те, що 13 червня ворог вчергове обстріляв будинки місцевих мешканців, внаслідок чого осколками поранено 48-річну жінку. Постраждалій надали допомогу на місці

Того ж дня одна з мін калібру 82 мм  вибухнула поруч з будинком по вулиці Тургенєва. Осколками пошкоджено вікна та фасад будівлі, а також автомобіль, що стояв на вулиці біля двору. На щастя. власники оселі 58-річна жінка та її 37-річний син уникнули поранень.

Що одна міна влучила в дах житлового будинку по вулиці Леванчевського та пошкодила шиферне покриття. лише дивом мешканці оселі не постраждали.

 

 

Перейти до вмісту