Ви тут:
Суспільство Україна 

Українські виробники риби відтепер зможуть страхувати свою продукцію, – Держрибагентство

Українські виробники риби відтепер зможуть страхувати свою продукцію, – Держрибагентство

18 травня Верховною Радою України було схвалено зміни до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою» (щодо уточнення деяких термінів та понять)», реєстраційний № 4570. За документ проголосувало 237 депутатів.

«Підприємці рибної галузі зможуть залучитися підтримкою держави при страхуванні своєї продукції. Це спростить умови роботи та зменшить ризики в рибництві, а також допоможе фермерам галузі планувати свою діяльність у довгостроковій перспективі», – повідомив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Закон надасть можливість сільськогосподарським товаровиробникам рибної галузі користуватись можливістю страхового захисту своїх майнових інтересів у разі настання страхових випадків. Повідомляють в прес-службі Держрибагентства.

Нагадаємо, внесення змін та доповнень до Закону України «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою» стосується заміни термінів та доповнення поняття «сільськогосподарський страховий ризик» у відповідності із Законом України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів».

 

 

Перейти до вмісту