Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві визначили кандидатів до складу поліцейської комісії

У Полтаві визначили кандидатів до складу поліцейської комісії

Учора під головуванням Геннадія Коваленка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. Про це повідомили в Полтавській обласній раді.

У роботі комісії взяли участь заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, депутати обласної ради: Ігор Горжій, Микола Первак, Михайло Міщенко, начальник управління кадрового забезпечення Головного управляння національної поліції в Полтавській області Сергій Гаврик, начальник Полтавського районного відділення поліції Зураб Мелікідзе, представники громадських організацій.

Відповідно до порядку денного, комісія розглянула питання про поліцейську комісію управління патрульної поліції у м. Полтава та м. Кременчук. Депутати визначили кандидатури до складу цієї комісії від обласної ради: депутатів Сергія Солов’я та Руслана Рогова. Наразі ухвалено рекомендувати сесії обласної ради підтримати відповідний проект рішення.

Комісія схвалила проект рішення щодо перейменування Чапаєвської сільської ради Диканського району Полтавської області на Дібрівську сільську раду.

Також у ході засідання було розглянуто звернення до комісії.

Перейти до вмісту