Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбувся ІІ телевізійний фестиваль “Мамина сорочка”

У Полтаві відбувся ІІ телевізійний фестиваль “Мамина сорочка”

Протягом 12-14 травня Полтава приймала у себе учасників ІІ телевізійного фестивалю «Мамина сорочка». Учасники фестивалю традиційно змагалися за перемогу у вокальному, хореографічному, оригінальному та інструментальному жанрах. Також, цьогоріч, були і нові категорії: реп, авторська пісня, дебют.

Учасниками конкурсу були маленькі і дорослі виконавці, солісти та колективи, що тільки починають свій творчій шлях, чи вже пройшли безліч конкурсів.

Гала-концерт фестивалю та церемонія нагородження символічно проходили у день відзначення світлого й теплого свята Дня матері. Багато хто із виступаючих діток, вітали зі сцени своїх мам, які вболівали за них у залі.

Під час гала-концерту на сцені Палацу дозвілля «Листопад» виступили кращі з кращих вокалісти, танцювальні колективи та навіть циркові студії. Особливим подарунком для присутніх став виступ срібного призеру шоу «Україна має талант» 2011 року, засновника першої в країні школи репу, реп-виконавця Артема Лоїка.

Майже годину тривала церемонія нагородження. Кожен учасник фестивалю отримав свою винагороду, а дехто навіть і не одну. Окрім того, кращі з кращих отримали особливі подарунки від Наталії Май – запис пісні у професійній студії, повідомили у міській раді.

Перейти до вмісту