Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуцькій виховній колонії відкрили виставку творчості місцевих художників

У Кременчуцькій виховній колонії відкрили виставку творчості місцевих художників

Днями в загальноосвітній школі №32 державної установи «Кременчуцька виховна колонія», що на Полтавщині, відбулось урочисте відкриття постійно-діючої виставки творів місцевих художників «Життя – це мить…». На виставці розмістили роботи учнів художньої школи імені О. Д. Литовченка та відомого кременчуцького художника Святослава Коваля.

До установи завітали викладач дитячої художньої школи імені О. Д. Литовченка, талановитий художник Олексій Рубанов та Святослав Коваль. У експозиції представили близько восьмидесяти яскравих робіт. Юнаки переглянули твори мистецтва дітей різних вікових категорій, яких об’єднало непереборне бажаннядарувати красу навколишнім. При спілкуванні з митцями дізналися яким уявляють мир і чим надихаються у своєму мистецтві художники. Олексій розповів над чим працюють і яких результатів досягають юні художники. Святослав поділився про свою творчу уяву, неабияке терпіння та негаснучу іскорку натхнення. Юнаки у відвертій розмові похвалилися своїми досягненнями в творчості, показали власні роботи. У невимушеній атмосфері поспілкувалися з художниками за чашкою чаю.

Начальник колонії Юрій Величко подякував гостям за чудовий подарунок, та зазначив, що картини стануть стимулом розвитку творчих здібностей та художнього смаку юнаків.

Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька

Перейти до вмісту