Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Співробітники Кременчуцької виховної колонії взяли участь у міських заходах, присвячених 72-й річниці Перемоги над нацизмом

Співробітники Кременчуцької виховної колонії взяли участь у міських заходах, присвячених 72-й річниці Перемоги над нацизмом

9 травня співробітники державної установи «Кременчуцька виховна колонія» Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції біля Вічного вогню на меморіалі «Вічно живим» взяли участь у мітинг-реквіємі, присвяченому 72-ій річниці Перемоги над нацизмом.

Разом з представниками влади, громадськими активістами, ветеранами, мешканцями міста співробітники поклали квіти до меморіалу, вшанувавши світлу пам’ять загиблих героїв у роки Другої світової війни. Хвилиною мовчання згадали про героїв, які неймовірно дорогою ціною здобули Перемогу над нацизмом, подарувавши прийдешнім поколінням мир і свободу. Співробітники вручили ветеранам квіти та вітальні листівки, які виготовили разом з вихованцями.

«Пам’ять війни – це пам’ять серця. Її сувора правда залишається з нами як уособлення мужності, патріотизму, тяжкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на олтар Перемоги найдорожче – життя», – зазначив начальник виховної колонії Юрій Величко.

Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька

Перейти до вмісту