Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Соціальні працівники Полтави реалізують проект “Бажані діти в бажаний час”

Соціальні працівники Полтави реалізують проект “Бажані діти в бажаний час”

Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжує роботу із реалізації проекту “Бажані діти в бажаний час”.

Спільно із тренерами студентського волонтерського загону «Єдність» Української медичної стоматологічної академії проведені заняття із збереження репродуктивного здоров’я, плануванню сім’ї та формування усвідомленого батьківства для курсантів Полтавського військового коледжу сержантського складу.

Тема побудови сімейних стосунків цікавить військових по-особливому. Хлопці, які вже завтра будуть захищати нашу Батьківщину, наші домівки в лавах Збройних Сил України, відповідально ставляться до кохання, вірності, народження дітей.

Працівники Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді переконані, що такі тренінги потрібні молоді, адже під час них вони здобувають навики із формування свідомого ставлення до планування сім’ї, відповідальності в родинних стосунках та збереженню репродуктивного здоров’я. Тож, волонтери та працівники соцслужби і надалі будуть проводити тематичні тренінги для молоді в навчальних закладах І-ІV рівня акредитації м. Полтави.

Перейти до вмісту