Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтава здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!”

Полтава здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!”

Днями у м. Каневі на “Тарасовій горі” відбулося нагородження переможців XVI Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!”.

Серед нагороджених – учень 10 класу Полтавської ЗШ № 8 імені Панаса Мирного Богодистий Костянтин, який цього року посів І місце на ІІІ етапі конкурсу, гідно представивши рідне місце та область у Києві.

Вітаючи переможців, заступник міністра освіти та науки України П. Хобзей відмітив, що творча  діяльність молоді сьогодні є запорукою процвітання країни у майбутньому. Він щиро привітав переможців, побажав їм наснаги, злету, подальших здобутків в ім’я України, повідомили в Управлінні освіти.

Чернеча гора, де поховано прах славетного Кобзаря Тараса Шевченка, є дійсно  знаковим місцем для кожного українця. Тут відчувається особливий дух, настрій. Хто побував тут хоча б раз, не залишиться байдужий та буде прагнути повернутися ще й ще. Тому не дивно, що нагородження переможців Всеукраїнського  мовно-літературного конкурсу та  XVI Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» відбулося саме тут. 

Перейти до вмісту